Wysłany: Nie Lis 23, 2008 21:46 [R216] Pytanie o odpiecie akumulatora
Witam koledzy zaliczyłem dzwona i mam taki problem że trzeba pas górny wymienić pytanie moje dotyczy takiej sprawy że mam jeden pilot i brak kodu do Immo i teraz nie wiem czy jak mi odłączą akumulator to odpalę auto prosze o Pomoc i Poradę
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 22:19
michone napisał/a:
nie byl bym taki pewny
jesli chodzi tylko o rozlaczenie i ponowne podlaczenie aku to jestem pewny ( nie raz odlanczalem i po synchronizacji nie mialem najmniejszych problemow z odpaleniem sam.)
Witam ja mam roverks 416si sedana z 96r i tez mialem dzwona. Itak apropo immo to mój roverek stał podan 6 miesiecy bez akumulatora i po naprawie blacharskiej poprostu podłaczyłem aku i zsynchronizowałem pilot z immo i działa.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 485 Skąd: Góra
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 16:56
Dokładnie!
Również odłaczałem akumulator w celu sprawdzenia jego stanu. Ponowne podłaczenie. Sychronizacja w moim przypadku to trzy nacisniecia pilotem i immo załapało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum