Mam taki maly problem od tygodnia zaczela mi przeciekac uszczelka szyberdachu jak bardzo mocno pada to po ok godzinie mam cala podsufitowke mokra niechce mi sie z tym jechac do mechanika bo to pierdola chodz przyznam ze upierdliwa ma ktos jakis pomysl jak by to naprawiac przecieka tylko w rogu z lewej strony jak sie wychyle to widac jak kapia krople wyody nie wiem moze sylikonem to przejechac a na wiosne dopiero wymienic i tak nie bede go przez zime otwieral.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 13:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak Ci sie nie podoba jak pisze to nie ogladaj mojego tematu chlopczyku
[ Dodano: Sob Gru 13, 2008 18:11 ]
jak ci sie nie podoba jak pisze to nie ogladaj mojego tematu chlopczyku
[ Dodano: Sob Gru 13, 2008 18:13 ]
a pozatym nie jestem na forum ortograficznym tylko motoryzacyjnym moze nie chodzilem do szkoly i nie umiem pisac poprawnie i !@!$# ci do tego
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 18:15
xtomekx napisał/a:
jak Ci sie nie podoba jak pisze to nie ogladaj mojego tematu chlopczyku
[ Dodano: Sob Gru 13, 2008 18:11 ]
jak ci sie nie podoba jak pisze to nie ogladaj mojego tematu chlopczyku
[ Dodano: Sob Gru 13, 2008 18:13 ]
a pozatym nie jestem na forum ortograficznym tylko motoryzacyjnym moze nie chodzilem do szkoly i nie umiem pisac poprawnie i "pisz bez błędów" ci do tego
ale z taba tez cos nie tak skoro piszesz takie posty
wyluzujta chłopy bo wam gumki w kalesonach popękają
a Ty xtomekx, sprawdź, czy nie masz przypadkiem wężyka odprowadzającego wodę z rynienek przy szyberdachu zapchanego i to nie jest powodem tego, ze uszczelka nie daje rady
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 18:22
xtomekx napisał/a:
zal
proponuje troche wyluzowac i bedzie cacy
moze jestem tu nowy ale niena jednym forum siedzialem
wiec jak ktos sie unosi to niedobrze o nim swiadczy ale to juz twoj problem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum