Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam,
Dwa dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Rovera 416, 99 r. Postawiłem go do warsztatu w celu wymiany filtra oleju oraz końcówki drążka kierowniczego. Niestety mechanikowi przysłali złe części, które nie pasują. Czy ktoś z Was mógłby mi podać firmę/symblo tych dwóch części, tak aby mechanik mógł to szybko sprowadzić, zrobić i abym mógł cieszyć się z jazdy swoim Roverkiem.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Mar 03, 2011 23:06, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 17:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 17:47
Niestety co do filtra to jest częsta pomyłka. Np w katalogu filtrona podawany jest OP580/2 zamiast jak jak napisał PHJOWI OP580/7 - ten z 2 na końcu chyba idzie pod diesla roverkowego. Sam omal się nie naciąłem gdy kupowałem filtry po raz pierwszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum