Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam.
Kolejne pytanie z cyklu 100 pytań do....
Otóż nadszedł czas zamontowania w moim R halogenów a ponieważ nie mam książki od R (gdzieś mi się zapodziała) dlatego pytanie kieruję do Was. Jakie halogeny mam kupić do 416 ? Jakiś konkretny model? Jakieś konkretne wymiary i parametry??
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pzdr.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Mar 03, 2011 22:51, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 13:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 14:06
Tak... wiem co to allegro ,ale nie chodzi mi o używki, a na aukcjach nikt nie podaje wymiarów i takich tam innych, na których podstawie mógłbym sobie dobrać halogeny w sklepie. A pan w sklepie motoryzacyjnym, z Rover-ów rozpoznaje tylko takie pisane "rower" na dwóch kołach i z pedałami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum