Brt jestes pewien? Przeciez Tomcaty jeszcze Fakt ze to R200 kanciak, ale zawsze. Tak tylko doprecyzowuje. A, no i chyba tez tylko z turbo byly... ale za to juz glowy nie dam
A konczac z OT. wrobcio, sprawdz czas od 0-100 i powornaj z wynikami w danych technicznych. Jesli sie z grubsza zdadza, to ja nie wiem czy jesli chcialbys zmieniac silnik to czy nie taniej Ci wyjdzie jednak sprzedanie Twojego egzemplarza i szukanie z mocniejszym silniczkiem
wrobcio, ja podzielam zdanie kruszon, nie ma co sie bawic w swapy silnika bo tak defacto sama robocizna tj ok 1500zl (no moze jak znajdziesz tanszego Zenka to z 1000)
Jezeli auto szykowalbys na 1/4 mili albo inne tym podobne zawody samochodowe to rozumiem, a tak to nie ma sensu!
Jak mialem civica rowniez zastanawialem sie czy nie zmienic serca jednak sprzedalem auto, kupilem R416 i jestem bardzo zadowolony!
PS ale za to wrobcio masz superaskiego avatara;) fajna dziewczyna, Twoja:) zacna;D pozdro
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mozesz wsadzic cokolwiek w zasadzie z serii K (najwięcej problemów chyba byś miał z VVC, ale skoro wkładają 1.8VVC do R100...). Nie wiem jak z osprzetem, ale powinno byc Przestrzegam jak wcześniej napisałem policz dobrze koszta i upewnij się co do technikaliów zanim zaczniesz wydawać pieniądze. Było już na forum kilka postów na ten temat, więc nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum