Za namową piter34 piszę posta z zapytaniem o to czy ktoś by chciał widzieć na stronie/forum schematy elektryczne do R w języku angielskim. Jednakże różnią się tym, iż są kolorowe więc nie trzeba szukać w opisie jaki to kolor przewodu widać to na schemacie ułatwia to pracę.
Jakiś zrzucik postaram się przesłać wieczorem czekam na odpowiedzi czy to się komuś przyda
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 16:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 13:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Myślę, że to ciekawy pomysł. Jeśli tylko będzie to w miarę usystematyzowane, to będzie świetna pomoc przy szybkich pytaniach dotyczących elektryki. Myślę, że taki coś powinno się znaleźć gdzieś na stronie klubowej.
wszystkie pliki jakie by były będą opisane po modelu są to pliki po jakieś 2.5 MB piter mógłby zamieścić ten pierwszy cały o 75 i dalej poprosił bym o oceny jak by się spodobało to byśmy myśleli co z tym dalej
jeżeli będzie aprobata to ja mogę popracować na rzecz forum
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Problem jest jak zawsze z prawami autorskimi, bo rozumiem, że to zrzuty z Rave, tak?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A nie wiem. To wie damiwr. Przewaga tego nad schematami z RAVE jest taka, że jest kolorowe i nie ma potrzeby pobierania całego RAVE, aby sprawdzić danych schemat.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
każdy jak se coś kupi to może pokazać komuś że to ma nie może tego sprzedawać.
Ok.
Mam nadzieję, że teraz już jasne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum