Witka!
jutro, czyli w sobotę o godzinie 20 na parkingu Hali Podpromie nie bedziemy broń Boże stac tylko mamy nadzieję sie poslizgać;) do tego nasz Kolega - Herc ma jutro urodzinki!! także o 20 jutro się widzimy!!!
1. Herc
2. TIGER
3. Markzo
4??
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 15:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Herz'u zatem wszystkiego najlepszego i szerokości zawsze i wszędzie
Niestety o tej porze juz mnie w Rzeszowie nie bedzie. Niemniej jednak życze Wam miłego ślizgania (mi się dziś udało troszke - raz na drodze (nie zamierzone) - pewnie znowu drogowcy byli zaskoczeni że od rana śnieg sypie , pożniej na placyku troszke )
odradzam jutrzejszy wyjazd na podpromie właśnie wróciłem z podpromia i nie da się tam ślizgać ciężko iść a o jeżdżeniu to już nie wspomnę, każda próba ślizgania kończyła sie na krawężniku lub latarni. Dziś chłopaki skasowali kilka autek ja tam jutro NIE JADĘ
Mnie Herc przestraszył...nie bardzo ogarniam temat ślizgania i nie chce sie do lampy przytulić u mnie jest biały ujeżdżony śnieżek i sie super ślizga;)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ja byłem na podpromiu o 21 i nikogo nie było ale faktycznie tak jak herc mówiłeś, że jest za zbyt ślisko żeby poszalec. Dosłownie sam lód i nic więcej ale śladów po autach było sporo, noi pewnie nie jeden tam wygrzmocił w krawężnik.
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum