Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:07 Okolice Krakowa - odbior i wysyłka zderzaka
Witam
Poszukuje kogoś z okolic Krakowa kto w czynie społecznym odebrałby mi zderzak z Proszowic i wysłał do mnie
oczywiście pokryje wszystkie koszty + dorzucę coś od siebie
wylicytowałem na allegro i teraz nie mam jak go odebrać...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Majkel_ZR, spóźniłeś się dosłownie o jeden dzień. Właśnie wróciłam z Krakowa. Jednak, może się okazać że będę jechać tam znów 31.01 i będę wracać 3-4 styczeń. Wyjazd jeszcze nie na 100% pewny.
A czemu gość z Proszowic Ci tego nie wyśle?
niby było na aukcji ze nie wysyła, ze tylko odbiór osobisty ale sadziłem ze da się z nim dogadać bo co to za problem wysłać.
nie spieszy mi się wiec odświeżę temat po nowym roku
Dzieki
Majkel_ZR, nie dało rady się z gostkiem dogadać? Wczoraj dostałem od niego zaciski i szczerze nie było problemów z dogadaniem się na temat przesyłki. Sprzedawca nie był zorientowany jaki będzie koszt przesyłki wiec wysłał i dopiero potem przelałem mu kasę na jego konto.Może jednak uda Ci się dogadać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Naskrobałem jeszcze jednego maila do niego
znalazłem oddział Pocztexu w Proszowicach o czy mu napisałem
Pocztex można omówić zęby sam odebrał przesyłkę - co tez zaproponowałem
zobaczę co odpisze
jak nie odpisze, lub się nie zgodzi to skorzystam z Waszej pomocy
dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum