Wysłany: Wto Sty 13, 2009 14:47 Rover 220SDi vs. Ford Focus 1.6 Zetec-s GHIA
Jak dzisiaj jechałem do szkoły naszła mnie taka rozterka... Co by na ,,ćwiatrkę" wygrało i na torze
Niby to i to po 105km... ale Roverek moment lepszy i waga ( zakładamy ze focus sedan ).
No ale na torze np. Że ja mam wersję Ghia i mam zawieszenie -15 no i podobno Focusy dobrze się prowadza... mnie urzeka jego sztywność No ale sięgając w pamięć pamiętam ze Roverek też dobrze sobie rade dawał szybciej w zakrętach...
I sam nie wiem ... co o tym myślicie
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 14:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak wkładka mięsna między kierownicą a fotelem ogarnia temat, od tego zależy wynik a tak na poważnie to nie wiem czy czasem R nie byłby górą bo jednka niuta ma takiego z deka większego no i jest lżejszy. 200 sie fajowo prowadzi ale focus to podobno król zakrętow;)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Miałem porównanie przy dość ostrej jeździe, swojego R200 (obnizony i utwardzony) i seryjnego focusa diesla i subiektywnie seryjny focus lepiej się prowadził Jeździłem też focusem 1.6 i silnik - mułek ale zawiecha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum