Dzięki chłopaki za miłe powitanie. Jest gdzieś na forum specjalny dział do przedstawiania swoich projektów?
Powiem że autko robi wrażenie. Przy obecnej pogodzie w gdańsku ciągle walcze z przyczepnością na startach
No to witaj w klubie. Kolejny viki to sukces, bo raczej nas tu niewielu
Zimą nie ma się co ścigać, szczególnie z tylnionapędowcami, bo nie mamy większych szans
Pozdrawiam
Wygląda dość niepozornie... oprócz tego, co pod maską Świetne alusy - mam takie same Tapicerka w wersji Vi, bardzo fajna
Pod przednią rejestracją to lufy działek, prawda?
1) Witaj!!!
2) Bardzo ładny lakier (mam nadzieje ze masz podkładkę sylikonową pod antenę CB) Jak będziesz dbał to będzie sie świetnie prezentowało to cudo
3) Szerokości i przyczepności
4) Radości z nabytku
Pozdro
_________________ http://www.ifp.pl/ „Uczyć się, lecz nie myśleć, to bezużyteczne. Lecz myśleć, a nie uczyć się, to niebezpieczne.” - Konfucjusz
zdjęcia z aukcji poprzedniego właściciela. pseudo halogeny, siateks i mega power końcówka wydechu idą na dniach w śmietnik.
Kopiłem bez anteny ale z radiem CB, szukam jakiejś ciekawej anteny, ma ktoś coś do odstąpienia?
Zafunduj sobie ML-145 albo Sirio o podobnej dlugosci. Szukaj tej z motylkiem u podstawy zebys mogl na kryte parkingi wjezdzac bez chowania anteny, bo kabel cierpi.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Polecam Sirio ML-145 choć z tym motylkiem to świetna sprawa! Posłuchaj MaRka
Sam nie mam, ale chowanie anteny co chwile, może doprowadzić do szewskiej pasji!
_________________ http://www.ifp.pl/ „Uczyć się, lecz nie myśleć, to bezużyteczne. Lecz myśleć, a nie uczyć się, to niebezpieczne.” - Konfucjusz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum