Wysłany: Nie Sty 18, 2009 09:49 Niedzielne powitanie z Krakowa przed spotem
Witam z Grodu Kraka. Jeżdżę krajowym /jednym z 236/, R75 w automacie o bezawaryjnym przebiegu 90 tyś. km.Jest to mój 15 samochód w wieloletniej przygodzie z motoryzacją.Pozdrawiam Wszystkich.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 09:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie ukrywam , że jadąc na spot miałem nadzieję, że się spotkamy , bo na razie mamy kontakt
korespondencyjny, mimo, że prawdopodobnie kręcimy się w tym samym rejonie Krakowa.Co do R75 , to jest on kupiony w IV 2001r. z grupy aut rozprowadzonych przez PH Smorawiński i Spółka, w I fazie sprzedaży w Polsce.Nie dotyczy to wersji o którą pytasz.Dzięki za Witam i pozdrawiam.
Hehe... Ja miałem od Smorawińskiego informację, że moje R623 było jednym z 16 oficjalnie sprowadzonych 623 Si LUX z manualem.
A teraz mam drugi taki sam i ma nr VIN różny o 7!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej ale o czym to świadczy ? przecież nr.vin jest fabryczny a nie od Smorawińskiego
Świadczy tylko o tym, że wyjechały z fabryki w jednej partii, identycznym wyposażeniu, a wg naklejek na tylnej szybie wyszły z tego samego salonu, czyli niezwykłym przypadku w jakim uczestniczyłem.
A informację mam przez kolegę, który miał trzeciego z tych 16, a jego ojciec zna Smorawińskiego - tym większy przypadek. :
Wiem, przepraszam za ten off-topic, ale jakoś udzielił mi się, klimat chwalenia się, rzadkimi w Polsce wersjami.
Przepraszm, już nie będę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie ukrywam , że jadąc na spot miałem nadzieję, że się spotkamy , bo na razie mamy kontakt
korespondencyjny, mimo, że prawdopodobnie kręcimy się w tym samym rejonie Krakowa.
No ja niestety nie dałem rady na spocie się pojawić, ale co się odwlecze, to...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum