Wysłany: Wto Kwi 03, 2012 21:19 [R25] Boczki
Witam, dziś zastanawiałem się czy jest jakaś możliwość zafarbowania w domowych warunkach tego materiału w boczkach R25 na np. czarny bądź jakiś ciemny.. Czy ktoś z was próbował czegoś takiego ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 03, 2012 21:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
foty zarzucę w przyszłym tyg jak zostanie mi farby bo muszę całe wnętrze wypruć będę malował deskę i wykładzinę nowe boczki wiszą już (lakier do winylu osiąga pełną twardość po około tygodniu )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dzisiaj wyprułem wnętrze do zera poza dechą został przykręcony jeszcze fotel tymczasowo żeby zajechać gdzieś nie wiem czy nie wygłuszyć podłogi od razu po zdjęciu dołu wzrósł hałas o jakieś 60-70%
a i nie pamiętam czy pisałem wykładzina idzie w Czerwony ala BRM
tuners mam do Ciebie wielką prośbę, jak będzie Ci "po drodze" to bardzo proszę zrób małą fotorelację jak demontujesz deskę, mnie też czeka demontaż i może będzie łatwiej i na pewno na forum się przyda
Odwdzięczę się jakoś
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Co do deski to nie wyciagam jej tylkow wywalilem cala reszte siedzenia,tapicerki,bagaznik,i dywan reszta zabezpieczona i jutro jak be de mail czas i zdrowie pozwoli to malowanie deski plastikow moze polki jak wystarczy lakieru
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 21:43
I jak postępy? Bo sam mam w planach pomalować boczki i deske w czerń. Wtedy fajnie z tylnymi boczkami by sie to zgrywało. Ile puszek 400ml tego motip wejdzie na taką zabawe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum