Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!!!! Jak w temacie.Nie mogę namierzyć sterownika (komputera) od automatycznej skrzyni biegów.Od jakiegoś czasu skrzynia mi szarpie i chciałbym zobaczyć czy nie jest zalany przypadkiem sterownik gdyż po każdej myjni czy deszczu większym skrzynia szarpie jakby mocniej.POZDRAWIAM!!!!
Ostatnio zmieniony przez apples Pon Lip 18, 2011 11:32, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 10:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 14:35
Jeśli automat szarpie to ja bym olej wymienił na początek.
blazi [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 17:04
Czy ktoś może w skrócie opisać jak się wymienia olej w skrzyni? Na cieplym oleju, na zimnym? No i jaki koszt może być wymiany, bo mnie dzisiaj mechanik zaskoczył 150zeta za wymianę (olej mam swój).
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 12:05
sebol11 napisał/a:
kolego a gdzie ten korek się znajduje?
gumowy na skrzyni pod obudową filtra powietrza
[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 15:08 ]
Przyczyna szarpania skrzyni może być poza nią , w wadliwym działaniu innych zespołów np. silnika ,układu chłodzenia.W W-wie nie ma problemu z diagnostyką. Napisz jak będzie wiadomo coś więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum