Witojcie po gorolsku rzeknę.
Czy ktoś z Was ma może jakiś rozwalony przełącznik od Fredzia
Pytam bo nie wiem jak się dobrać do tych malutkich żaróweczek w podświetlaniu przełączników.
Zrobiłem sobie resztę (Oświetlenie kabiny, zegary, zegarek na konsoli, nawiewy) podświetlanie na ledach na niebiesko.
Nie wiem tylko jak się tam dobrać
Te żaróweczki to chyba jakieś lutowane są czy jak.
Chcę zrobić klawisze rodem z Audi na czerwień.
Jeśli ktoś chce zmienić podświetlanie zegarów to musi je rozebrać.
Znalazłem na Internecie zdjęcie rozebranych zegarów zaznaczam jakie żarówki należy wymienić.
ja poszedłem na łatwiznę, nie wyciągałem żaróweczek z oprawek.
W oprawkach można dostać tylko LED’y, ale komputer Freelandera po zastosowaniu LED na diagnostyce wywala błąd.
kupiłem niebieski lakier do szkła w spray'u powyjmowałem żarówki z obudowy okleiłem korpus taśmą i pomalowałem lakierem.
Efekt jest super.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 16:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 85 Skąd: Sandomierz
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 16:43
Jeśli ci chodzi o te od włączania nawiewów to tam są takie żarówki z drucikami wygiętymi wciśnięte.Próbuj poruszać i wyciągać tylko ostrożnie,żeby nie pękła.Ja włożyłem ledy to teraz wiem już dlaczego nie świecą ,w trakcie wkładania jednak świeciły gdy próbowałem jak je włożyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum