Wysłany: Sob Gru 20, 2008 14:30 [R 200] tylna wycieraczka same problemy wrrrr
Witam
Mam problem z tylną wycieraczką a problem polega na tym ze nie działa
wymieniłem przekaznik nadal nie działa z tym ze stary to cykał sobie co jakisz czas a ten nawet nie cyka a jest taki sam i jest nowy;/ wymieniłem silniczek nadal nie działa to co jeszcze moze byc nie tak??
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 14:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 14:37
jak otweirasz klape to tak w rogu jak przechodzi z auta do klapy.. jedna guma idzie wezyk z woda a druga kable.. albo sie przetarly i robia zwarcie albo sie urwaly.. ogolnie rzecz latwa do zrobienia...
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Ostatnio zmieniony przez zapal Sob Gru 20, 2008 14:38, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 14:44
chlopie otwierasz klape... ktora jest mocowana na zwiasach i obok tych zwiasow w rogach ida dwie gumowe rurki w jednej kable w drugiej wezyk... owtorz to zobaczysz... a potem dalej pytaj...
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum