Wysłany: Wto Sty 27, 2009 17:03 [MG ZS] Cena zderzaka nowego
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2004
mam takie do Was pyt bo trafia mi sie okazja kupna mg zs 2004r i ma uszkodzony troszke przod zderzak i chyba lampa przod, szukajac zderzakow na allegro niestety brak, nie spotkalem sie z tymi nowszymi a co mowiac szersze, wiec mam pyt czy moze ktos orientuje sie jakie to moga byc koszta nowego zamawiajac w serwisie?? bo nie wiem czy wogole jest sens sie pchac w to
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Mar 10, 2011 18:54, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 17:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zadzwon do PHJOWI lub Przemo285 Mozesz zadac im tez pytanie online na odpowiednio www.tomateam.pl i uzytkownik britcars na http://allegro.pl/show_user.php?uid=11454597 ale cos mi sie wydaje ze cena nowego bedzie co najmniej kosmiczna. Poszukaj lepiej na niemieckim i angielskim ebay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum