Wysłany: Pią Sty 30, 2009 17:27
filo napisał/a:
Idealnie nadaje sie do tego tematu, w którym było coś o "wiejskim tunningu"...
Mysle, ze to jednak cos innego niz dokladanie duzego, pierwszego lepszego spojlera do auta, naklejki Pioneer czy czarnych szyb bynajmniej nie dla dyskrecji.
Jedni sklejają modele, inni układają puzzle, łowią ryby a ten ma takie hobby. Stać go na to, sprawia mu to przyjemność i moim skromnym zdaniem robi to z głową, ma jakąś wizje którą profesjonalnie realizuje. Nie widzę powodu wyzywania go od "wiejskiego tuningu" .
Wiem, że do R 25 i 45 nie występują praktycznie żadne reflektory poza fabrycznymi. ZR na filmie ma wstawione angel eyes - LINK.
Czy są one elastyczne i w jaki sposób założyć je w lampach? Zostaje tylko rozklejenie reflektora?
Znalazłem jeszcze inny film ze świecącym MG ZR (nie sugerujcie się początkiem, najlepiej przewinąć do 1:25). LINK Wydaje mi się, że AE założone są przed reflektorami - widać to dokładnie przy czasie 2min 25s.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum