Wysłany: Czw Sty 29, 2009 14:23 Żarówki H4 Czy te sa zgodne z prawem.
http://www.allegro.pl/ite...hite_h_i_d.html Czy moge zastosować takie żarówki, czy to kasa wywalona w błoto.
Czy dostanę za takie coś mandat.
Pisze na nich Super White i niby maja europejska homologację ale mam wątpliwości.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 14:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to jest szrot i z daleka się od takich "wynalazków" trzymaj o żarówkach było na forum i nawet jakieś testy z gazet były ... wnioski były następujące ... Philips, Hella, Osram w dowolnej kolejności.
SyntaX ja kupiłem takie coś a miałem philips cośtam 30proc wiecej swiatla, pojeździłem na tych wynalazkach dwa dni i wymieniłem z powrotem na philips mimo, że świecą na żółto
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 01:22
Podstawową rzeczą jest to, że im bardziej niebieska bańka tym gorsze światło. Dlatego najlepiej kupować żarówki z przeźroczystą bańką no chyba że już bardzo chcesz mieć niebieską to tylko renomowanej firmy typu Philips czy Osram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum