Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 15:57
otwórz klape i sprawdz wiązkę na zgięciu klapy.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
matpajak [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 15:59
o tej wiazce juz znalazlem w paru miejscach na forum, ale problem w tym ze nie mam jak w tej chwili otworzyc bagaznika nawet. bo z pilota nie dziala a z klucza nigdy nie otwieralem. ten ze stacyjki wchodzi ale sie nie przekreca a innego nie mam
no to albo uda Ci się rozruszać ten zamek od bagażnika kluczykiem (tylko ostrożnie), a jak nie to odchylasz tylne oparcie, włazisz, zdejmujesz plastik od środka klapy (pewnie lekko nie będzie ) i ręcznie otwierasz bagażnik
_________________ Pozdrawiam - Brt
matpajak [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 10:31
domyslam sie ze do bagaznika jest ten sam kluczyk co do stacyjki, bo niby czemu mialby byc inny. do wlewu tez ten sam. ale rovera nie mialem wczesniej wiec nic nie wykluczam.
no nie bardzo jest jak rozruszac ten zamek. wpuscilem tam wd-40 i nic. wchodzi do konca na luzie ale nie mozna przekrecic w ogole. a macie jakies pomysly jak rozruszac ten zamek? bo moze to lepsze niz opcja z wchodzeniem przez kanape
no jedynie jakaś "chemia" ale .... u mnie nie pomogło mam nadzieję dojeździc do wiosny i profilaktycznie przegląd wiązki zrobię + moze w końcu gada rozruszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum