Jak w temacie+oczekuje współczucia
Konta firmowe zablokowane przez bank
Wypłaty brak= panewek brak+ pierścieni brak. Chociaż wódka jest
EDIT
+ oczywiście zwolnienie połowy załogi
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ostatnio zmieniony przez Zukowaty Pią Lut 20, 2009 19:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 20, 2009 19:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O kurde co to się teraz wyrabia.
Ja widze po liczbie klientów i tym ile zostawiają.
Mamy kryzys i nikt mi nie wmówi że nie.
Obroty mamy 50% tego co było wcześniej.
U mnie to raczej firma która nie padnie - PlusGSM.
Współczuję.
Ja bym nie wiedział co mam robićbo kredyt na dom i raty na meble.
Chyba prędzej sam bym coś otworzył niz szukał teraz pracy.
Zukowaty,
Nie jesteś sam. Jestem w podobnej sytuacji. Tez już nie pracuję. tylko konta nie mam zablokowanego narazie jest juz na debecie..... co dalej...kto wie pewnie komornik
nic tylko sie przebranzowic i dzialac dalej- nie zalamywac sie, a szukac alternatywy. gorsze rzeczy sie zdarzaja, a to tylko (mimo, ze az) praca.
Zukowaty, czort- trzymam kciuki
ale w takim razie kolegow trzeba poodwiedzac, zapasy ktos napewno jakies ma
Większość kumpli zwolnili. Firma ma zablokowane konta, wiec wypłat nie ma.
czort napisał/a:
Nie jesteś sam. Jestem w podobnej sytuacji. Tez już nie pracuję. tylko konta nie mam zablokowanego narazie jest juz na debecie..... co dalej...kto wie pewnie komornik
No to witka. Ja konta mam swoje ok ale firma ma zablokowane i wypłaty nie ma. Rata za R i co miesiąc za mieszkanie. Ciekawe skąd...ale to będę myślał jutro. Dziś mam dzień relaxu
Joa napisał/a:
nic tylko sie przebranzowic
Za dobrą branże mam. Trzeba przeczekać. (operator CNC)
Asia napisał/a:
miec nadzieje ze ten kryzys... szybko minie..
Według prognoz firma ma wstać w ciągu roku może dwóch
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Dzis usłyszałem jednym uchem w telewijzi z expoze premiera. osobą którzy stracili pracę ( nie maja zadnego dochodu) a wczesniej wzieli kredyt na zakup mieszkania do 70m2.
Rząd pomoże w spłacie tego kredytu. Niewiem dokładnie jak co, Ale ciekawski może poszukac i napewno znajdie wieksze informacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum