Tak kombinuje bo zrobił bym sobie wtedy 2x piasta +2x amortyzatorki +2x przeguby
Więc kompleksowo ale jak mam zabulic za 2 piasty 900 to mnie troszkę łamie w boku tam gdzie mam gotówke:)
Dzięki steryd juz napisałem do Tomiego zobaczymy kiedy odpisze.
Pozdrawiam i czekam może na jakąś informację odnośnie jakiś tańszych zamienników??
nie wiem czy można ale .... piasta to nie wszystko .... jeszcze tarcze + klocki + zaciski z jarzmami + linki hamulcowe i nie wiem jak weżyki hamulców .... trochę sporo. Jesli juz, to dorwać całą tylną belkę od wersji tarczowej i tylko wymienić piasty
Brt ja chce tylko piastę wymienic i tak się zastanawiałem czy można użyc tej od tarczówki bo jest tańsza :)To wtedy bym zrobił 2 a tak wymnienię 1 prawdopodobnie zużyta
Chyba zostanie tylko wymiana nowej na 1 stronie chociaż....
aaaa takie buty ... no to na bank nie przypasuje ale niech ktoś potwierdzi
_________________ Pozdrawiam - Brt
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 20:01
brendiks napisał/a:
Tak kombinuje bo zrobił bym sobie wtedy 2x piasta +2x amortyzatorki +2x przeguby
Więc kompleksowo ale jak mam zabulic za 2 piasty 900 to mnie troszkę łamie w boku tam gdzie mam gotówke:)
Dzięki steryd juz napisałem do Tomiego zobaczymy kiedy odpisze.
Pozdrawiam i czekam może na jakąś informację odnośnie jakiś tańszych zamienników??
proponuje dzwonic nie pisac bo mozesz dlugo czekac
Grunt w tym że mam dużo czasu
Narazie słysze lekki szum w tyle i rada mojego mechanika jest taka żeby podgłosic o 3 kreski radio i przyjechac jak bedzie "buczeć" chyba że mam nadmiar gotówki Wiec Tool troszkę głośniej i jazda.
Ale tak na serio przymierzam się do remontu tylniego zawieszenie bo przód zrobiony i ciekawi mnie rozbieznośc cenowa prawie tego samego elementu. Na Tomateam nie ma zdjęcia 1 piasty więc pytam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum