Witam, ostatnio spalił mi się (dosłownie) sterownik silnika w 214 8V 97r. Przyczyna została usunięta, ale spalenie jest na tyle poważne, że mogę odczytać tylko numer który schowany był pod kostką połączeniową, ale to chyba numer seryjny: 19A1700843.
Jakie są prawidłowe symbole sterownika do tego silnika??
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 00:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Weź telefon i zadzwoń do najbliższego serwisu Rovera w twojej okolicy i podaj im numer nadwozia VIN dzięki któremu będą w stanie namierzyć typ i rodzaj sterownika silnika włącznie z numerem fabrycznym. Inaczej pozostaje tylko przełożyć komputer+imobilizer z kluczykami i pilotami z innego auta z tym samym silnikiem i podobnego rocznika wydaje mi się to tansza opcja gdyż zakupując sam komputer nie zsynchronizujesz go z imobilizerem bez odpowiedniego sprzetu a to kosztuje a zakup kompletu tak jak pisałem wyżej oscyluje w granicach 250zł Powodzenia
Weź telefon i zadzwoń do najbliższego serwisu Rovera w twojej okolicy i podaj im numer nadwozia VIN dzięki któremu będą w stanie namierzyć typ i rodzaj sterownika silnika włącznie z numerem fabrycznym.
Wystarczy zassać RAVE (FAQ techniczny na stronie klubowej) i też się dowiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum