Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 07:30 05.05.07r.(?) Tuning Party w ZG - prezentacja naszych aut
Witam.
Coprawda temat zasygnalizowałem już na "zaprzyjaźnionym" forum, ale czuję nieodpartą potrzebę zamieszczenia informacji przede wszystkim tutaj.
Ale do rzeczy.
Najprawdopodobniej 27 kwietnia (dokładną datę jeszcze podam) na parkingu AUCHAN w Zielonej Górze odbędzie się impreza, którą roboczo nazwałem Tuning Party. Ale pewnie wiadomo o co chodzi. A więc pod patronatem Auchana planowany jest zlot aut po tuningu połączona z degustacją... tzn oglądaniem tychże. Atrakcją ma być auto (podobno zielonogórskie), które zdobyło 1 miejsce na jakimś ogólnopolskim konkursie tuningowym. Jednocześnie ma być kilka aut z profesjonalnym car audio i również w zależności od ilości chętnych pokaz "własnoręcznych" car audio.
W związku z powyższym pomyślałem sobie, że my - Roverowicze - moglibyśmy przy tej okazji spotkac się w większym gronie, choćby na pamiątkowe zdjęcie do rodzinnego roverowego albumu??
Dokładną datę i godzinę oczywiście jeszcze podam (ma się te wtyki w Auchanie ) ale chciałem wstępnie zaanonsować (trudne słowo) takie spotkanie.
A może ktoś już jest zdecydowany zawitać??
Ja będę na pewno, String i Tolik również zapowiedzieli swój udział. A reszta?? Zielona Góra, Żary, Żagań, Szprotawa, Nowa Sól, Sulechów, Świebodzin, Krosno... sporo nas przeciez jeździ ostatnio
Tymczasem pozdrawiam i do zobaczenia na drodze...
_________________ S(z)koda Roverka...
Ostatnio zmieniony przez piter34 Sro Kwi 25, 2007 13:15, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 07:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 09:57
Viniu napisał/a:
Ja będę na pewno, String i Tolik również zapowiedzieli swój udział. A reszta??
A o mnie to sięzapomniało
A może by tak zorganizować wspólnie z auchan pokaz samochodów Grupy MG ROVER? tylko musielibysmy zebarac wiecej chetnych i skontaktować się z Auchan by objęli to patronatem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam wszystkich:)
Widze ze viniu organizuje spota wraz z kolegami:)
To mozecie mnie tez dopisac do listy i mojego roverka 600^^z przyjemnoscia przyjade jako reprezentat Świebodzina,hehe
Tylko ustalmy dokladnie co i jak,zeby wszystko wypalilo:)
Mysle ze bardzo przyjemnie bedzie:)
Pozdrowienia,no zostalo nam 6dni!
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 07:34
Tu nie ma co dywagować. Spot się odbędzie na parkingu przy Auchan. Kto przyjedzie, to będzie - najfajniej by było gdyby najechało tyle Roverów, żeby impreza przekształciła się w prezentację aut marki Rover hehehheheh
Miejmy nadzieję, że będzie nas więcej w porównaniu do niedawnego spotu w Ochli.
@Alpine - namawiaj ludków ze Świebodzina, zeby zjechali do Zielonej (podejrzewam że nie tylko Ty posiadasz R w tym mieście )
PoROVienia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum