Ja wiem, że do 2004 roku produkowali takie Sam takiego mam.
Przeglądałem ogłoszenia, bo koledze pomagam jakiś samochód znaleźć dobry.
Zauważyłem coś takiego i zdziwiłem się... Nie wiem po co robić coś takiego? Przecież w papierach musi być rocznik 1999-2004, więc pisanie w ogłoszeniu o roczniku zawyżonym to kłamstwo bez nóg Bo ciężko powiedzieć o krótkich nogach w tym wypadku
Pewnie nie którzy się "nie znają".
Rozmawiałem kiedyś z kilkoma "znawcami" co to twierdzili,że R620 SDi jest bez turbiny.Pewnie zapatrzeni byli w VWa....
Na chłopski rozum to ludzie zapatrzeni w silniki TDI/SDI z grupy VAGa mogą mylić pojęcia ale zapewne nie których zbija z tropu ta literka "S" w roverowskim oznaczeniu...
A wiadomo,że VAGa SDI tp diesel bez turbiny...
Sprzedawca odpisał coś takiego (pisownia oryginalna):
Cytat:
Rocznik zakupu z salonu niemieckiego jak i brif ja na 2006 rok.Autko dostało w polsce przeglad na 2 lata i było sprawdzane przez diagnoste.We wszystkich dokumentach zakupu jest ze to jest 2006 rok a nie 1 rejestracja oczywiscie wszystkie te dokumenty posiadam.Istenieje mozliwosc ze jest to jakas wersja limitowana
Ło matko... Pierwszy właściciel musiał więc kupić to auto z niezłym upustem
A sprzedający...
Cytat:
Istenieje mozliwosc ze jest to jakas wersja limitowana
Nie wiem jak jest w Niemczech, ale moje auto jest z Belgii i dostałam wraz z papierami taką specjalną kartę formatu A4 składaną na 3 części i tam jest numer VIN oraz wszystkie informacje o tym aucie (ogólne: waga, rozmiar, itp. i szczególne: nr silnika, kolor) - łącznie z rokiem produkcji. Karta jest podbita i podpisana.
Z tym rokiem po wstukaniu VIN to coś nie teges.... Może ktoś wydobędzie od niego ten numer i sprawdzimy komisyjnie?
Ale.... Szczerze mówiąc to skoro auto jest zarejestrowane, to nic tylko brać! I za tę kasę? Jeździ od 2006 roku. Praktycznie nowe auto...
Dla tych, którym się nowe 25-tki nie podobają to sytuacja wymarzona. "Stary" wygląd - świeże auto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum