Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lut 2007 Posty: 73 Skąd: Trójmiasto i Hel
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 09:52 [R200 1.4 16V 99r] Katalizator od Poldorovera do R200?
Znalazłem w ofercie Lindo i JMJ katalizatory montażowe do Poldoroverów.
Podpasuje taki do R200 1,4 16V? Próbował ktoś już zamontować?
Na pierwszy rzut oka wygląda podobnie, ale...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lut 2007 Posty: 73 Skąd: Trójmiasto i Hel
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 13:18
Nie montuje tylko wymieniam
Obecny dzwoni mi już od jakiegoś czasu, a nie będę czekał do momentu kiedy przekręci się ceramika, a, że po zimie potrzebuje jeszcze nowego złącza elastycznego więc chciałem załatwić obie rzeczy na raz.
Z katem nie chce się bawić w wybebeszanie wnętrzności czy strumienice, ale wstawić nowego chociażby uniwersalnego jakiegoś. A ten tutaj jest "prawie" jak oryginał i cenowo zbliżony do uniwersalnych więc jeżeli przypasuje to czemu nie.
Pozdrawiam,
Obecny dzwoni mi już od jakiegoś czasu, a nie będę czekał do momentu kiedy przekręci się ceramika,
Twoja postawa zasługuje na duży Plus bo inni wywalaja katy chociażby dla $$ Jeszcze inni twierdza ze jak wytna to auto dostaje kopa po założeniu strumiennicy ale ty wymieniasz bo stary jest wysłużony
Gratulacje
Złącze elastyczne tez możesz na allegro dostać bądź u jakiegoś "tłumnikarza"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum