Witam, wie może ktoś co się stało jak do dziś było składanie VAT'u w US i sytuacja losowa nie pozwoliła mi go złożyć ani osobiście ani na poczcie.. dostanę karę? jak tak to jakiej wysokości słyszałem, że nawet 5.000 zł mogę dostać?
Wie ktoś coś na ten temat?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 18:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
UP Katowice 1
ul. Pocztowa 9
40-001 Katowice
Województwo ŚLĄSKIE
Powiat m. Katowice
Gmina M. Katowice
tel.: 32 359-45-88
dni i godziny pracy:
dni robocze: 00:00-24:00
soboty: 00:00-24:00
niedziele i święta: 00:00-24:00
PNI=244671 x=19.019802 y=50.257955
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie wiem jak jest u Ciebie w US ale u mnie jak sie spoznie 1-2 dzien to przymykaja oko ,ale kiedys spoznilem sie miesiac niestety i dostalem 200zl kary ale coz moja wina ... sorry za polskie znaki ale nie wiem czemu mi nie dzialaja w innych programach jest ok tylko tutaj cos mi nie gra)
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Kara (mandat) nie jest jedyną konsekwencją. Boli, że nie składając deklaracji nie można odliczyć VAT-u naliczonego. To wynika wprost z ustawy VAT. To tak na wszelki wypadek, żeby wątek nie sugerował, że na mandacie sprawa się kończy.
dzięki Panowie spóźniłem się o 1 dzień taki Pan przybił pieczątke z datą 26 nagadał się troche ale powiedział ze na przyszłość mam sie nie spóźniać 1 i ost ostrzeżenie mam nadzieje, że mandatu nie będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum