Wysłany: Czw Mar 05, 2009 18:56 [R75] Otwieranie samochodu z pilota
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
Z jakiej odległosci otwieracie pilotem samochód?
Ja mimo że wymieniłem baterię to zwykle muszę podejść do samych drzwi żeby
je otworzyć. A myślę że maksymalnie to jest z 3 metry.
Jak widzę ludzi, którzy otwierają swoje autka nawet z 20 - 50 metrów to myślę że
u mnie jest coś nie tak.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 10, 2010 21:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 18:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
lkwiatos, w sumie to niektórzy chwalą takie podejście, przynajmnej nikt w czasie jak otworzysz z takiej odległości samochodu nie wyciągnie Ci saszetki np
A tak na serio to z tego co pamiętam to do któregoś rocznika produkcji 75tek pilot działał na podczerwień i wtedy łapało z bliska a potem było coś innego i trochę się polepszyła sytuacja, ale głowy nie dam w 25tkach jest podobnie jakby co i na nowiutkim pilocie z nowiutką baterią łapie mi na odległości myślę max 5 metrów.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 178 Skąd: Radom
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 19:55
a mojemu koledze pomaga trzymanie grotu kluczyka przy lewym j_a_j_k_u
przy przyłozeniu do prawego zasieg sie zmniejsza..zastanawialem sie dlaczego ale do dzis nie znalazlem odpowiedzi:)
a tak na serio..to mozna sie przyzwyczaic do otwierania auta z 2-3 metrów:)
lkwiatos, Ale tak szczerze powiedz czy potrzebne Ci otwieranie centralnego z ogdleglosci 30-50 metrów. Ważne zeby nie trzeba bylo stać przy aucie i z każdnej strony otwierać drzwi
Pjona !
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum