Wysłany: Sob Mar 07, 2009 00:28 ciemne szyby - do ilu % będę widział w nocy :D?
Witam, w poprzednim aucie miałem Folie na szybach lustro weneckie nie wiem ile to jest % przyciemnienia do roverka chcę dać też czarną folię.
Na początku chciałem dać tylko na boczne szyby a na tył nic ponieważ, w starym aucie w nocy przy cofaniu praktycznie nic nie widziałem..
Orientuje się ktoś ile % przyciemnienia mogę zamówić aby w nocy 'dało się' np zaparkować tyłem nie korzystając z lusterek bocznych a patrząc w tylną szybę/lusterko?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 00:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Piecowo możesz przyciemnić wszystkie szybki Z zewnątrz nic nie widać a od środka normalnie jak by nic nie było mam znajomego zadowolony jest nic się nie dzieje , nie ma smug a pozatym dają gwarancje na to
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum