Pomógł: 8 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 42 Skąd: Police
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 14:45 [R75] Kierownica
Witam!
Może nie do końca tuning ale łapie się
Czy ktoś wie gdzie można kupić kierownice bez airbagu do R75, http://roverki.pl/article.php?sid=483 ,oczywiście ta z drewnem.W obecnej kierownicy mam sterowanie tempomatem,bez problemu się przekłada jeżeli nowa by nie miała?
Szukam od jakiegoś czasu, ale niestety bez efektu.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 14:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 16:34
boss.007, chodzi mi dokładnie o taką jak na zdjęciu, tam są niestety inne wersje kolorystyczne i nie za bardzo mi pasują do wnętrza, chociaż cena i wygląd bdb.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 19:34
Spali75 napisał/a:
Wiesz może jakie są koszty wysyłki do Polski ,czy w ogóle wysyłają do PL bo nigdy nic nie brałem z ebay.
Wszystko Wyczytasz w aukcji,a jeżeli nie jest tam zawarte że wysyła z granicę to Zadaj takie pytanie mailem i po kłopocie.
Ceny na jakie ja trafiłem to od 160 do 200 funcików-jak dla mnie to nie jest tyle warte
Koszt wysyłki to pomiędzy 20-25 funtów.
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
boss.007, chodzi mi dokładnie o taką jak na zdjęciu, tam są niestety inne wersje kolorystyczne i nie za bardzo mi pasują do wnętrza, chociaż cena i wygląd bdb.
Zukowaty "choruje" na taka kierownice. Nowa 199 funtow :-(
O TAKA Ci chodzi? Tak jak boss.007, napisal trzeba szukac okazji.
Jak sprzedajacy nie bedzie chcial wyslac do Polski to Ci pomoge.
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 19:20
Mombrey, nie o taka niestety,przeglądałem ebay i narazie nie widzę.potrzebuje ciemne drewno i kremowa skórę (przed liftem).Jestem w stanie dac za nią do 150 funtów.Jeśli chodzi o problem z wysyłką do Polski z góry dzięki za pomoc jeżeli będzie potrzeba zgłoszę się do Ciebie
Dokładnie tego szukam:
[ Dodano: Sob Mar 14, 2009 12:06 ]
Niech mi ktoś jeszcze powie jaki to dokładnie kolor bo mi już się mieszają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum