Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1997
Witam, ledwo co wczoraj rozwiazalem dwa problemy, to mam kolejny. Dzisiaj mialem spawany tlumik, czy to moglo miec jakis negatywny wplyw na rozbrojenie alarmu? W tej chwili po wlozeniu kluczyka do stacyjki nie da sie odpalic auta. Dioda imo miga i daje sygnal ze potrzebuje impulsu z kluczyka a ten zupelnie nie dziala. Moze tez to byc wina np wieku pilota lub baterii, aczkolwiek jezeli wina lezy po stronie pilocika, to czy jest mozliwosc zaprogramowania nowego? Tzn gdzie moge znalezc kod do programowania czy jest on gdzies zapisany na pilocie? Wewnatrz obudowy mam biala naklejke z jakims kodem, tyle ze zupelnie nie wiem o co kaman I gdzie cos takiego moglbym wykonac- jestem z legnicy. Prosilbym o pomoc.
Pozdrawiam i dziekuje
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 14, 2011 23:29, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 00:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum