Wysłany: Wto Mar 24, 2009 00:05 [R420] Jak wyciagnąć szufladę na kasety?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Mam kolejne pytanko mam pod radiem za montową taka szufladkę, czy jak to się tam nazywa na chyba 6 kaset i chce się tego pozbyć ale w jaki sposób to z stamtąd wyciągnąć?? nie chce szarpać żeby czegoś nie uszkodzić
_________________ Mój pierwszy ROVEREK
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Mar 15, 2011 12:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 00:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Lut 2008 Posty: 53 Skąd: Berlin
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 13:54
aiwer napisał/a:
Fabrycznie takiego czegoś nie ma, wiec sam musisz dojść jak to wyciągnąć. Ale wrzuć jakieś fotki może coś wymyślimy.
no niwiem ja tez mam taka szufladke na kasety. ostatnio mialem zdjety ten panel srodkowy i terz patrzalem zatym zeby to zdjac ale niewiedzialem jak bo zadnych srobek niebylo do odkrecenia moze wystarczy podwarzyc....
Ja mam też coś takiego, ale myślałam, że to w 200-tkach nieusuwalne. Też chciałabym się tego pozbyć.
Swoją drogą popatrzcie jak wszystko się zmienia - jak to dodawali do wyposażenia to był to super dodatek - kasety nie latają, nie hałasują itd. Teraz mało kto ma jeszcze kasety....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum