Wysłany: Wto Paź 06, 2009 19:28 Pytanie o nawigacje
Mam problem...moze to nie jest temat na tą strone ale kto mi pomoze jezeli nie wy Roverkowicze:) kupilem nawigacje Lark 43.1 i ...jako swiezy uzytkownik nie muslalem o konsekwencjach i probowalem ją uaktualnic jakąs mapa z neta... efekt jest taki ze teraz niemam zadnej mapy a nawigacja lezy nieuzywana ...co mam zrobic ? ile kosztuje mapa do takiej nawigacji? a moze z neta da sie cos "sciagnąc" a moze ma ktos mape i mi odsprzeda...Pomocy ...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 19:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przyjedź na spota na podpromie w niedzielę to Ci doradzimy co masz zrobić. Ja osobiście też mam Larka lecz 50.1 i mapę z neta na karcie sd i jakosik hula.
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
najczesciej wystarczy wrzucic automape (wersję bezinstalacyjną) na kartę SD i wlozyc do urzadzenia i bez problemu powinna działać zamiast fabrycznej po kliknięciu w menu Nawigacja, najczęściej bez potrzeby odblokowywania.
Mam tak w Goclever ale z tego co wiem to w larkach jest podobnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum