Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 69 Skąd: Klęczany/Nowy Sącz
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 19:39 [200 1,4 16v 1999r] Nowy pilot 3TXB
Witam-
Skontaktowałem się z gościem który sprzedaje i programuje pilota 3TXB. Cena z programowaniem nowego pilota 350PLN. Czy warto tyle zapłacić? Jest tylko jeden pilot i to po przejściach, więc trzeba pomyśleć o drugim. Niestety Roverek wymaga również innych nakładów. Proszę o opinię.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 19:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 20:45 ]
Taniej by ciebie wyszlo kupic uzywany i zapogramowac sobie za 50zl na allegro bylo kiedys pelno takich ofert z maja pilot + programowanie za 150zl
u Jowiego "od zawsze" boło po 200 z pilotem ale warto i polecam .. 350 .. dużo Tyle, że trzeba jeszcze popatrzyć na lokalizację .... i gdzie w Twojej okolicy jest Testbook.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 69 Skąd: Klęczany/Nowy Sącz
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 20:13
Gość który to programuje jest z Limanowej. O ile wiem programuje te pioty również na giełdzie w Krakowie. W ofercie ma tylko nowe piloty i nie wiem czy zgodzi się zaprogramować używanego. Nie słyszałem o nikim innym w małopolsce kto zajmowałby się programowaniem pilotów. Do Limanowej mam najbliżej, a wycieczka na drugi koniec Polski mija się chyba z celem. Pozatym kupowanie na allegro używanych pilotów jest bardzo ryzykowne chociaż gdyby ktoś polecił jakiegoś pewnego sprzedawcę to pewnie bym się zdecydował kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum