A masz angielski dowód od auta?? Rozglądałeś się już za częściami do przekładki??
Pamiętaj, że ściana grodziowa nie jest przykręcana tylko zgrzewana, więc przekładka nie będzie prosta i powinien wykonać ją ktoś kto już wcześniej miał do czynienia z Roverem.
Ja przekładkę robiłem sam, ale faktycznie jakbyś miał za to zapłacic to na pewno się nie opłaci... Mogę dać Ci namiar na gościa który ma przekładkę kompletną do 400tki, cena to coś 1000-1500 zł,ale zastanów się czy warto.
borys400 [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 19:11
To może lepiej sprzedać w całości lub na części ...co o tym myślicie????????????
Ostatnio zmieniony przez Brt Sro Kwi 08, 2009 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Sory że sie dołączę do tematu, ale mam jedno pytanie w sprawie anglików. Mój znajomy chce sprowadzić samochód z Irlandii (tam też jest ruch lewostronny) i właśnie nie wie do końca jak jest z rejestracją. Podobno od jakiegoś czasu nie ma możliwości rejestracji w Polsce samochodu rejestrowanego w kraju gdzie obowiązuje ruch lewostronny.
Wie ktoś jak to jest z tym naprawdę ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum