Właśnie spreżynki Einbacha nabyłem. Znacie jakas stronke gdzie moge sprawdzić po numerze wybitym na spreżynkach ile mm pojdzie mi w dół? Bo zapewne nie wszyskie Einbachowskie sprezynki były -30mm
ja w drugim roverze mam witec -35 i dają większy komfort niż eibach -30mm
Miałem kiedyś eibachy w lanosie połączone z amorami KYB, szybko je zdjąłem bo mi przechodził prąd przez kręgosłup na każdej lekkiej nawet hopce, dziury nawet tłumił w miarę ładnie jak na taki beton, ale jak samochód lekko się podbił do góry i opadał to tragedia Później założyłem Jamexy -35mm na których usiadł chyba z 60mm, ociera praktycznie o wszystko co wystaje więcej niż 5cm a komfort i tak jest o niebo lepszy niż na eibach
Konrad_Zr160 [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 10:26
Ze sprezyn majacych na celu tylko obnizenie autka bez utraty komfortu i robienia taczek szukalbym jeszcze firmy VENTURA. Mialem takie cus w clio -35. Sprzedawali to pare lat temu chyba w TOMSON. Sprawowalo sie to bardzo dobrze, zarowno z seriami amorami jak rowniez pozniej KONI.
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:51
Witam
Interesuje mnie opinia na temat sprężyn TA TECHNIX ( http://moto.allegro.pl/it..._40mm_nowe.html ).
Cena, jak za nowe, jest atrakcyjna. Może jest ktoś z forumowiczów co posiada właśnie tej marki zawieszenie. Na innych forach czytałem opinie i są podzielone.
Czekam na Wasze zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum