Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 12:08
Alpina nie ma możliwości odtwarzania płyt. to jest model pod ipoda i ma zielone podświetlenie
w tej cenie warto jeszcze przyjrzeć się clarionowi.
co do wyboru to powiedz jeszcze, czy masz plan rozbudowy systemu, co masz obecnie?
proponuje obmacać wybrane modele i sprawdzić jak Ci się podoba sterowanie każdym.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 64 Skąd: podhale
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 13:03
Też zastanawiałem się nad tą Alpina. Fajny sprzęt ale ostatecznie dołożyłem 150zł i kupiłem Clariona FB289RBT. Jest na karty sd, ma oryginalny wygląd (na żywo o wiele lepiej wygląda niż na fotkach) ma regulowaną kolorystykę i bluetooth. Zestaw głośnomówiący też jest przydatny:) I zadowolony jestem z radyjka....jak byś miał pytania co do niego to wal śmiało
Minus alpiny to wyświetlacz, jeśli patrzysz pod delikatnym kontem to świecą się całe pola a nie tylko te aktualnie podświetlane, troche przypomina dawne kalkulatory:p No i brak przycisków numerycznych, a co za tym idzie niewygodne wybieranie stacji radiowych:/ Ale designe jest ciekawy, szkoda tylko że nie w kolorze bursztynu:>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum