Nasze R w większości nie mają wgłębień czy uchwytów na kubek lub puszkę z piciem.
Jak Wy sobie z tym radzicie?
Macie jakieś uchwyty albo coś? Ja szukam czegoś, abym mogła położyć sobie kubek ze słomką i dupa
Jak i gdzie i co zamontować?
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 08:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zouza, tam jest w tej półce przy drzwiach. U mnie chyba musiałabym kajetana podgrzewać, wsadzić puszkę i czekać aż zastygnie.
wild_weasel, u mnie orson ale żelki podaje
cholernie mnie to wkurza, a odkąd mamy drugie auto to Orson bedzie rzadszym gościem u mnie.
walkie, no właśnie mówię, że jest... przyglądałam się temu, myślę, że ta cała półka z drzwi pasowała by do r25, może na jakimś szrocie by się znalazły. Mi na razie nie chce się w to bawić, ale myślałam o tym.
Szukam "Uchwytki na napoje", która zasiądzie na owym fotelu
Brt, tylko w takim wypadku zapomnij o schłodzeniu... napój zawsze będzie "gorący"
_________________ S(z)koda Roverka...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 09:08 Re: uchwyt na napoje
walkie napisał/a:
Nasze R w większości nie mają wgłębień czy uchwytów na kubek lub puszkę z piciem.
Jak Wy sobie z tym radzicie?
Macie jakieś uchwyty albo coś? Ja szukam czegoś, abym mogła położyć sobie kubek ze słomką i dupa
Jak i gdzie i co zamontować?
W R25/ZR są wyprofilowane boczki w drzwiach, natomiast w R45/ZS są wkłady do podłokietnika, który ja wywalam. Wtedy mieści mi się tam kilka płyt CD Mam chyba jeszcze jeden taki wkład w magazynie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum