Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 18:42 [MG ZS 120 03'] Tłumik gdzie dostane ???
Siemka jako ze moj tłumik koncowy dogorywa musze cos zakupic tylko teraz pytanie gdzie ? Nieche nic co buczy tylko ma byc cicho i nie wiem czy od razu nie zmienic srodkowego tylko skad mam te dwa tlumiki wziasc do furaka ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 18:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dwa tygodnie temu wymieniałem tłumik środkowy, końcowy i złączkę elastyczną, za wszystko z robocizną zapłaciłem 500 zł, kupiłem oryginał do hondy civic 5d
z walkera same dwa tłumiki kosztowały 650 zł
dwa tygodnie temu wymieniałem tłumik środkowy, końcowy i złączkę elastyczną, za wszystko z robocizną zapłaciłem 500 zł, kupiłem oryginał do hondy civic 5d
prze[praszam ze sie zapytam za zalozenie tych gratow 500 zeta zaplaciles ? i plus 650 za 2 tumiki ? toc to chyba groga robocizna byla chyba ze te tlumiki nijak pasowaly do caloosci tego auta
prze[praszam ze sie zapytam za zalozenie tych gratow 500 zeta zaplaciles ? i plus 650 za 2 tumiki ? toc to chyba groga robocizna byla chyba ze te tlumiki nijak pasowaly do caloosci tego auta
BoloSr przecież kolega napisał wyraźnie ze 500pln za tłumiki ( honda civic 5d) z montażem a 650pln to cena samych tłumików walkera...
_________________ Tomcata na części info na PW
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 08:43
dobryziom napisał/a:
BoloSr napisał/a:
Ciufcia napisał/a:
BoloSr przecież kolega napisał wyraźnie ze 500pln za tłumiki ( honda civic 5d) z montażem a 650pln to cena samych tłumików walkera...
wedlug tego co on napisal to troche inaczej to widze ale jezeli tylko 500 i ma cisze to ja tez takie zestwa poprosze
[ Dodano: Wto Kwi 14, 2009 19:36 ]
kasjopea napisał/a:
http://www.allegro.pl/item584725003_tlumik_koncowy_rover_414_416_420i_gratis.html
ja kupiłam tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum