Mam takie pytanie, bo mechanik do mnie dzwonil i mowil ze wymienil skrzynie b. i ze jak sie wrzuci wsteczny to cos "pipczy" tak okreslil to przez telefon. Ja tego osobiscie jeszcze nie slyszalem, bo wieczorem jade po auto. Jest cos takiego w r200 ze cos pipczy przy cofaniu ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 14:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie mam nic, ale nie wiem czy jest to dzwięk jak w innych samochodach przy cofaniu, raczej nie bo zadnych wlasnie czujnikow nie mam, bardziej mi sie wydaje ze to ze skrzyni jakis dzwięk sie wydobywa, ale jak? no nic, pojade to zobacze, myslalem poprostu ze r200 maja cos takiego ze coś "pipczy" (wydaje dzwięk?) przy cofaniu.
A ta skrzynia to z r200 do r600 jest wsadzona
[ Dodano: Pią Kwi 17, 2009 20:39 ]
ten dzwiek to takie jak by szuranie w skrzyni biegow przy szybim cofaniu, jak wolno sie cofa to nie slychac..
to tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum