Wysłany: Nie Maj 03, 2009 02:12 [R214 95r. Cabrio] Pytanie o przepustnice.
Witam,
jako ze jestem na forum nowy, przy okazji chcialem sie przywitac .
Otoz jestem posiadaczem Rovera 200, z silnikiem 1.4 16V (wg dowodu rej. 103KM). Przegladalem teraz forum na dobranoc i natknalem sie na tematy o przepustnicy. Wyczytalem, ze Roverki z tym silnikiem maja podmieniona przepustnice, ktora redukuje liczbe KM do 84 i sa to egzemplarze produkowane w niemczech.
Posiadam Roverka 214 w Cabrio (kanciaka, tego podobnego do Hondy Concerto) z 1995 roku sprowadzanego z niemiec. Czy da sie sprawdzic, bez ingerencji w silnik, czy moj Roverek posiada zamieniona przepustnice?
Numer VIN z dowodu: SAXXWMBHNBD155330. Jesli beda potrzebne jakies inne informacje, to oczywiscie ich udziele - prosze tylko o wskazkowki gdzie ich szukac, gdyz mechanik ze mnie zaden .
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 02:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
po pierwsze nie ma egzemplarzy roverków produkowanych w niemczech
Początek Vinu SA świadczy o wyprodukowaniu na wyspach
jeśli chodzi o przepustnicę to chyba chodziło o roverki produkowane po roku 2000 ZTCP
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lip 17, 2010 22:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum