Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 14:08 [R416] Immo i elektryka
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
pyt. 1 Czy po odblokowaniu immo stosując kluczyk i kod będzie można otwierać i odpalać bez pilota oraz gdzie w wilkopolsce można dorobić pilota i jakie są koszty.
pyt 2 ńiedziała sterowanie lusterek to znaczy przy obu słuchać pracujące silniczki ale efekt zerowy .Jaka moze być przyczyna oraz jak wyciągnąć lusterko żeby dostać się do środka
pyt 3 niedziała ogrzewanie tylnej szyby zauważyłem że po obu stronach są na szybie blaszki do podłączenia a w moim podłączona jest tylko prawa to prawidłowe czy musi być podłączona i lewa
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Maj 21, 2011 14:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 14:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1 tak, będzie można otwierać i odpalać, tak wiem, gdzie w wielkopolsce można dorobić
http://www.roverki.pl/gar...JOWI%20(serwis)
2 pewnie się odczepiło mocowanie, lub wyrobiły żółte plastikowe cięgiełka, jak rozmontujesz to będziesz wiedział o czym mówię. Żeby zdemontować wkład lusterko odchylasz od zewnątrz i delikatnie acz stanowczo ciągniesz do siebie palcami.
3 muszą być podłączone obie blaszki jedna to plus (chyba właśnie lewa) a druga do karoserii
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum