Pomógł: 7 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 121 Skąd: Gliwice
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 21:58
Wg. opisu to podgrzewane lusterko na lewą stronę, nowe. A wg. zdjęcia tosamo lusterko bez obudowy. Mój angielski jest "very weak" więc wybacz za nieścisłości.
to znaczy doslownie LEWEJ REKI LUSTERKA SZKLO NOWE czyli po naszemu lewe szklo czy tez lewa wkladka do lusterka od MG ZS badz do rovera 25 dalej gosciu dodaje ze podgrzewane(z mozliwoscia elektrycznego lub automatycznego skladania) od nr ramy(obudowy)35435 do nr 471063 calkowicie nowe orginalna czesc MR/ROVER numer czesci CRD100930 cena katalogowa 39.76 funta Kupujacy musi potwierdzic ze zaplaci za czesc w przeciagu 2 dni i ze maja jeszcze wiecej czesci do roverow dostepne pon nr telefonu podanym w ogloszeniu. to tyle . problem tylko ze czesc jezeli chodzi o pzesylke jest dostepna tylko na terenie UK. jesli chodzi o przesylke w inne strony trzeba dzwonic i pytac. pozdrawiam.BADEK
Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 22:57
Dzięki , dzięki....właśnie zrozumiałem tak jak napisaliście tylko zdjęcie mnie zmyliło i zastanowiło bo jest zrobione z dziwnego kąta.
Wogóle mi to nie przypominało wkładu lusterka i jeszcze ta kostka , nie widziałem takiej w R 45 / MG ZS a nie jeden wkład widziałem w życiu
Jak wam powiem na co mi to ze zdjęcia wyglądało to padniecie ze śmiechu ... myśłałem po obrazku , że to lusterko wewnętrzne z jakąś kostką , którą podpinamy i mamy w nim wtedy wbudowane światełko do czytania...tylko opis mi nie pasował kompletnie....hehehehe
A skąd mi to przyszło do głowy ? a stąd , że gdzieś kiedyś widziałem takie lusterko oryginalne ROVERa , które zostało wypuszczone przez firmę jako opcja do dokupienia. Zostało ono stworzone przez Rovera chyba w odpowiedzi na złośc użytkowników Roverów , które nia mają lampek do czytania np.mapy.
Miało on wbudowane dwie lampki do czytania z guziczkami od dołu. Było tylko dosyc grube ale fajne. Niestety już nigdy go potem nie widziałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum