_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Niby tak, ale nie chce go poganiac. Ponoc silnik juz byl odpalany w czwartek, ale jeszcze chcialem zeby Mariusz posprawdzal i przejzal wszystko dokladnie...
Poza tym jest ciagle temat taki ze nie za bardzo ostatnio mam jak sie wyrwac w niedziele wieczorem
Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Kwi 25, 2009 13:00 ]
Jesli dam rade sie wyrwac a nie bedzie jeszcze Panterki to przyjade 600tka..... marki Fiat
Moze i ja sie pojawie ale nie R. Dzis odstawiam mojego R na warsztat
Co sie stalo?
Ja swojego odebralem wczoraj od doktora Mariana wiec jesli sie pojawie to juz Panterka A tak chwalilem komis w ktorym kupowalem R Okazalo sie ze przed sprzedaza byla robiona uszczelka - bardzo nie fachowo. Ehh, co zrobic. Teraz juz powinno byc dobrze. Zostalo mi zrobienie audio w autku i po ponad roku wyjdzie na ludzi
nie. pojechalismy skrecic z cabrio jeszcze pare ujec Golfa i niestety pech chcial, ze usiadlem z tylu, nie zapialem pasow i krecilem kolege Katem oka zobaczylem radiowoz i poinformowalem Konrada o tym fakcie... nie zdazylem sie zapiac w pasy bo jechalismy b. grzecznie i powoli jednak kamera ich zaintrygowala i... zatrzymali nas z pytaniem dlaczego to ja nie uzywam pasow w pojezdzie ktory jest w nie wyposazony.
Mielismy dostac po mandacie ja i kierowca za niedopilnowanie, ale skonczylo sie na upomnieniu
I kolejny raz zdarzylo mi sie, ze grzecznie i kulturalnie rozmawiajac z funkcjonariuszem mozna cos ugrac. Pewnie inaczej by sie miala akcja, gdyby rozpoczal od glupiej dyskusji.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
nie. pojechalismy skrecic z cabrio jeszcze pare ujec Golfa i niestety pech chcial, ze usiadlem z tylu, nie zapialem pasow i krecilem kolege Katem oka zobaczylem radiowoz i poinformowalem Konrada o tym fakcie... nie zdazylem sie zapiac w pasy bo jechalismy b. grzecznie i powoli jednak kamera ich zaintrygowala i... zatrzymali nas z pytaniem dlaczego to ja nie uzywam pasow w pojezdzie ktory jest w nie wyposazony.
Mielismy dostac po mandacie ja i kierowca za niedopilnowanie, ale skonczylo sie na upomnieniu
I kolejny raz zdarzylo mi sie, ze grzecznie i kulturalnie rozmawiajac z funkcjonariuszem mozna cos ugrac. Pewnie inaczej by sie miala akcja, gdyby rozpoczal od glupiej dyskusji.
Ale co jak co MaReK przyciąga kłopoty jak mało kto W sumie było by oryginalnie jak bym dostał pierwszy w życiu mandat i to z winy pasażera... Ale w sumie lepiej że nas zatrzymał za pasy niż za kolege Darka który wywijał przed nami samochodem jakieś ewolucje...
Jeszcze dodatkowo przyczepili się do mojej naklejki na przednią szybę którą to, zamiast na szybie mam... w teczce w domu
Ale co jak co MaReK przyciąga kłopoty jak mało kto
No wlasnie nie bardzo rozumiem o co chodzi... jakie klopoty? To raczej przynosze szczescie, ze tego mandatu nie dostales, a skonczylo sie jeno na upomnieniu
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Widzialem ten radiowoz z naprzeciwka zaraz jak Was wyprzedzilem. Jeszcze Paulina powiedziala: o trzeci radiowoz.....
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum