Ja osobiscie uzywam takiego blaupunkta od 2 lat. Ogolnie mi to radyjko pasuje, dzwiek jak dla mnie ok. Jedynym mankamentem jest bardzo powolne przewijanie.
Plusem jest wygoda, ja uzywam 2G karty i w zupelnosci to wystarcza. Wejscie Aux daje tez mozliwosc podlaczenia np ipoda, tak kiedys uzywalem.
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 17:35
rodi_, szczerze to mi się kompletnie nie podoba ale to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje.
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 18:30
całkiem ciekawie się prezentuje Clarion FB289RBT, ale chyba przewija tylko o piosenkę, także do połowy piosenki nie da rady ale to doczytaj.
Do tego dochodzą wynalazki typu manta, peying, denver itd.
nie wiem czy seria X w radiach alpine nie ma możliwości odczytu z karty. To ma być bezpośrednio z karty czy z usb?
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 19:16
pietro, głównie chodzi o to żeby nie wozić sterty płyt i nie nagrywać kolejnej, a tak pen drive czy karta w kieszeń i do domu żeby dograć
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 19:29
może nie ma się co na sam odczyt kart nastawiać. w końcu na płycie też się 700 MB plików mp3 zmieści
Jak już szukasz to proponuje sie rozejrzeć za radiem co ma wyjście USB na kablu z tyłu radia, wtedy sobie wyprowadzasz go do schowka np i masz spokój i pewność że z panelu kości nie wyłamiesz:)
ps. kartę SD też przez czytnik odtworzysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum