Wysłany: Wto Cze 05, 2012 12:21 Spot z atrakcjami-Poznań, zapraszamy wszystkich 30.06
Wpadł nam do głowy pomysł znaczy mi i Tomson40075 aby zorganizować spot połączony z zwiedzaniem i atrakcjami na wystawie http://www.skodaautolab.pl/ i przy okazji w pobliżu jest Browar Lech http://www.zwiedzaniebrowaru.pl/ który można by tez zwiedzić.
Skoda ma wystawę do 30 lipca wiec trochę czasu jest, trzeba by ustalić dogodny termin i zrobić listę chętnych. poproszę o propozycje. (sugerowane są raczej soboty bo parę godzin to zajmie więc wydaje mi się ze to byłby najlepszy dzień tygodnia.)
Chyba ze chcecie żeby od razu rzucić jakąś datą i chętni się dostosują?
Skoda będzie w tym roku jeszcze w Warszawie a w przyszłym w Krakowie i Trójmieście więc jak komu pasuje możecie sobie zadecydować.
Tomson40075 opowiadał ze jest mega przeżycie w dachującym aucie i podobno warto to zobaczyć/przeżyć ale może sam coś napisze.
Dobra Termin (o ile nie bedzie jakichś zawirowań i kataklizmów)
30.06.2012
zbiórka na parkingu przy M1 Tutaj od 14.30
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez sknerko Nie Cze 24, 2012 11:53, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 05, 2012 12:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak zauważył sknerko fajnie byłoby z racji bliskości te atrakcje połączyć. Sobota to chyba najlepszy dzień bo nie ogranicza nas czas.
Zwiedzanie browaru to koszt 12 zł za bilet normalny. Orientacyjny czas zwiedzania ok. 2 godziny. Z przewodnikiem zobaczymy to co normalnie jest dla nas zamknięte. Ta atrakcja jest tylko dla osób pełnoletnich.
Propozycja druga (dostępna także dla dzieci) to autolab. Koszt biletu normalnego 15 zł. Jeśli zorganizujemy grupę min. 15 os. to koszt biletu wyniesie 10 zł i będziemy mogli zarezerwować termin. Czas pobytu min. 2 godziny.
Wystawa podzielona jest na 4 części:
1. bezpieczna podróż (jak się spakować by nie oberwać walizką ),
2. eko (ekologiczność i ecodriving),
3. bezpieczeństwo (m.in. symulator zderzenia i dachowania),
4. technologie (co mamy w aucie, że ono jeździ).
Jest jeszcze kino, w którym nie byliśmy.
"Przewodnikami" są instruktorzy ze Szkoły Auto. Wszystkiego można (a nawet trzeba) doknąć, spróbować, przetestować. Na "pamiątkę" dostajemy zdjęcia i wyniki z prób, w których braliśmy udział (nie dopuszczajcie Tomsona bo zawiesza system komputerowy ).
Jeśli ktoś zapyta czy warto - odpowiadam WARTO. Czas spędzony w autolabie to nie tylko świetna zabawa (również dla kobiet), zdobyliśmy również bezcenne porady dotyczące bezpieczeństwa na drodze (dodam tylko, że pierwsze poprawki w aucie zostały poczynione już na parkingu).
Zachęcamy do zapisywania się wraz z podaniem terminu. Nam generalnie każda sobota pasuje.
MIKA. napisała już wszystko za mnie, dodam tylko że dachowanie Skodą to nie zapomniane przeżycie. Poza tym na jednym zdjęciu na wystawie jest Roverek więc możemy ogłosić konkurs z nagrodą dla pierwszej osoby która go wypatrzy.
Ja bym się pisał na taki zlocik, czemu nie. W 3 osoby, z czego jedna ma 3 latka część atrakcji niestety by nas ominęła, ale ten mikrus nigdy nie chce zostać sam w domu
Myślę że takiego malucha może by wpuścili. trza by zadzwonić albo mailem zapytać jak mocno są restrykcyjni
eMdzik napisał/a:
bo np. w przyszłą sobotę jest mecz Polski więc będzie krucho z czasem
no a o której ten mecz? choć myślę ze raczej przyszły tydzień to za wcześnie
[ Dodano: Sro Cze 06, 2012 11:38 ]
Robię wstępne zapisy bez na razie terminu.
MIKA. i Tomson40075 szt.2
sknerko i mrówka szt.2
michalek i towarzyszka, szt.2 (bo 3latki za friko wbijają)
eMdzik, szt.1 (jak meczu nie będzie w terminie)
no to mamy wstępnie 7 osób. Może Tomasy też pójdą
Bardzo wszystko fajnie. A kiedy chcecie to zrobic?
Ja bym się pisał... ale prawie do końca czerwca jestem w delegacji w Wejherowie... Więc jeśli chcielibyście zrobic to w czerwcu to ja raczej odpadam no chyba że ostatni weekend czerwca... A lipiec? Na razie konkretnych planów nie mam. Szukamy oferty last minet... ale to jeszcze nic pewnego...
bo np. w przyszłą sobotę jest mecz Polski więc będzie krucho z czasem [/quote="eMdzik"]
no a o której ten mecz? choć myślę ze raczej przyszły tydzień to za wcześnie
Jadę na mecz z Czechami do Wrocławia 16ego
30 czerwiec nie powinien stanowić problemu
Pomysł na imprezę bardzo ciekawy. Jestem jak najbardziej "za". Nie wiem jak z terminem. Mnie osobiście może zablokować jakiś mecz EURO, natomiast małżonkę praca. Jak ustalicie jakiś konkretny termin, to wtedy się wypowiem. Fajnie byłoby w końcu zjawić się na spotcie roverków.
30.06 jak najbardziej pasuje i mi MIKA. i Tomson40075 szt.2
sknerko i mrówka szt.2
michalek i towarzyszka, szt.2 (bo 3latki za friko wbijają)
eMdzik, szt.1 (jak meczu nie będzie w terminie)
Pawkaz
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Popatrzyłem na godziny otwarcia atrakcji i widzę ze ostatnie wejście do browaru jest na 18.00 więc trzeba by skodę ogarnąć do 17.30 gdzieś, więc początek w skoda autolab by musiał być o 15.00 około.
Nie mogę się dodzwonić do Tomsona40075 bo on tam był to wie jak długo w skodzie zejdzie.
Wstepnie takie godziny bym widział.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum