ronaldo_poznan, są tacy magicy, u mnie już centralny jest ale kazałem elektrykowi montować nową stacyjkę itp auto kupiłem w ogóle bez pilotów..
i na dodatek w moich drzwiach pasażera nie ma miejsca na kluczyk, zamek bagażnika nie działa i gdyby mi coś nie tak to do auta nie wejde... ; P musiałem centraln na pilocie zakupić. nie dużo wyszło 150 z robocizną.
Co do tej lampki no niestety do dziś nikt mi nie pomógł a elektryk mówi 'nie wiem ile to wyjdzie, zależy gdzie leży przyczyna' także nawet mu auta nie zostawiam
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 19:51
ja mam immo odcięte tak ze muszę trzymać jedną ręką masę przy kluczyku a drugą śrubkę do której jest przykręcony przewód, inaczej auto nie zapali. Niedługo przerobie to i zamontuje dodatkowy przycisk żebym nie musiał się tak gimnastykować, i jeszcze klakson i kierunki od alarmu są odłączone-słychać tylko jak przekaźniki pykają, po za tym wszystko działa. Widać robił to jakiś kiepski elektryk
No dobra, czyli "czeski film" nikt nic nie wie...
My kupilismy R25 z centralka immo w schowku Nie wiem co juz ktros nagrzebal ze auto odpala, a lampka ośw. wnetrza i centralny nie chodzą. Tzn. centralny domyślam się że nie chodzi dla tego że sterownik immo odpowiada również za sterowanie siłownikami zamków.
Także pozostaje mi jedynie zakupić na Alledrogo alarm ze sterownikem centralnego, pilotami i zaszczepić to roverkowi, z wykorzystaniem części wiązki przewodów od oryginalnego immo. Mam nadzieję że przy okazji dojde do ładu z oświetleniem kabiny.
Także jak coś będę wiedział to napiszę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum