Wysłany: Wto Maj 19, 2009 18:40 [ R200] Linka od gazu
Jak w temacie, chciałem naciagnac linke od gazu, a cos tam cos tam i wyszlo zupełne inaczej. Odpalam auto i odrazu wchodzi mi na ok 5,5 tys obr i tak zostaje. Fakt po drodze zgubiłem jedną śrubką ale wydaje mi się ona średnio ważna (podkreślam wydaje mi sie ) Zaznaczyłem na zdjeciu w czerwonym kółku ktora to śrubka. No i ogolnie nie wiem co mam zrobić.....
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 18:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Teraz już wiem jak zwykle to co wedlug mnie jest malo wazne jest najwazniejsze Dobrze jest mieć kolege z klubu obok siebie, rtworek wpadł i raz dwa bylo po kłopocie Rafał jakby co to napisz coś w temacie to zasłuzenie klikne Ci "pomógł" Sterydowi tez
[ Dodano: Wto Maj 19, 2009 23:02 ]
Kurde wszystko super extra po tym wyregulowaniu z wielką pomocą rafała, tylko teraz na jałowym przy prawidłowej temp. silnika mam ok 1,5 rpm - ciut za duzo, czy tylko wystarczy obniżyć ten regulator ? czy coś innego ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
ten regulator musisz tak ustawić, żeby przy zamkniętej przepustnicy potencjometr też pokazywał, że jest zamknieta...
wczoraj, albo przedwczoraj Lechos wklejał rysunek z wartością jaką musi wskazywać omomierz między odpowiednimi końcówkami potencjometru przy odpowiednio wkręconej śrubce
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum