Wysłany: Sro Maj 20, 2009 15:57 potrzebna pomoc w laptopuni...
Proszę o pomoc ponieważ nie moge sobie poradzić z moim laptopem (Lenovo 3000 N100).
mam problem z bluetoothem... a wlasciwie jego brakiem..
Mam Lenke mam od nowości wcześniej nie było problemu z bluetoothem. wlaczalem przelacznik i za chwilunie np w mojej komorce czy tez innych urzadzeniach pojawial sie laptop widoczny.
Nie dawno musialem zrobic rescue and recovery tak juz cos sie pochrzanilo ze szkoda gadać. no i wlasciwie wszystko ladnie chodzilo az dzisiaj musialem skorzystać (po raz pierwszy od momentu zrobienia recovery) z bluetootha i co? lipa. swiatelko z logo sie swieci mi z boku laptopa wraz z symbolem sieci bezprzewodowej(jak to bylo zawsze)a nie mam wogole ikonki na pulpicie ani w panelu sterowania bluetootha nic. zero. probowalem dodać nowe urzadzenie majac "niby" wlaczonego bluetootha ... i zero. nic nie ma....
więc na to wygląda że potrzebuje pomocy...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 15:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a sprawdzałeś w managerze urządzeń czy nie masz przypadkiem jakiegoś "!" ?
ew. spróbuj ze strony producenta ściągnąć nowszą wersję sterownika do BT do tego modelu lapka co masz
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
yyy... wiesz co? wg "instrukcji" jaka podaje pomoc ikonka i tej wejście w bluetootha powinno byc w panel sterowania->drukarki i inny sprzet. tego tam nie ma. ale klikam na dodaj nowy sprzet wlaczajac suwakiem ktory mam z boku w lapie bluetootha. komp szuka szuka i wyskakuje lista zainstalowanego sprzetu gdzie m.in znajduje pozycje "foxconn bluetooth 2.0 plus edr" gdzie faktycznie jest przyklejony do niego zółty "!" ... co to moze oznaczac?
Wejdz w właściwości mojego komputera > zakladka system > wybierz menadzer zadan i jak napisal Tempest sprawdz czy nie masz tak gdzies żółtych wykrzykników ! Jeżli są to musisz pobrac ze strony producenta sterwoniki do bluetooth i je zainstalowac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum