Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Kiedy jade bez wlaczonego radyjka i jest cichutko slysze jak cos mi jakby chrobotalo pod deska.Tak jakby jakis stary silniczek elektryczny z uszkodzona zebatka.Moze nie trafnie ale tak to odbieram.Spotkal sie ktos z tym? Wszystko mam powylaczane radyjko i nawiewy.Ale i tak kocham to autko
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 00:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 14:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 15:46
Rowan,ale jeśli ma wyłączony nawiew?A nie będzie to pochodziło do szybkościomierza?Miałem tak kiedyś w którymś autku.
Na marginesie,też go kocham.Z tej miłości kiedyś go podpalę.
wlasnie tak jest jak pisze rowan.Jak go zgasze to jeszcze jakis czas cos chrobocze.Ale jak jade i mam wszystko powylaczane to tez chrobocze.A gdzie tych klapek szukac.Sorki ze pisze jak potluczony ale jestem troche zielony to pierwsze moje tak wypasione autko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum