Wysłany: Nie Maj 24, 2009 20:12 [R All] Lakiernik w Katowicach
Na początek - Witam wszystkich to mój pierwszy post na forum
A teraz konkrety: potrzebuje oddać mojego Coupetka do lakiernika.. no i zastanawiam się gdzie najlepiej w Kato lub okolicach, żeby nie odstawili fuszerki (wiadomo, są lepsze zakłady i gorsze).. Może ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenie tudzież mogłby polecić kogoś zaufanego?
Aha, jakby tego było mało, to wczoraj spalił mi się autoalarm i centralny z pilota.. Poszło zwarcie od kabli w tylnej klapie więc dobry elektryk też by się przydał..
Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
Darek
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 20:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 20:15
Mikołów, ostatnio tam oddawałam, Dawid tam oddaje auto i cała jego rodzina, a na placu ma 2 vipery do zrobienia Jakbys był zainteresowany wygrzebię namiary.
Dzięki wielkie Zouza, jakbyś mogła namiary rzucić na PW to będę wdzięczny planuje oddać w tym tygodniu dopiero, jakoś pod koniec najlepiej.. więc nie ma pośpiechu.
Jeśli jednak byłyby jakieś inne propozycje (nie ukrywam że najlepiej nieco bliżej Katowic , żebym miał jak do domu wrócić;) ) to też się chętnie zapoznam.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 272 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 20:37
Mojego R111 "blachowałem" (wymiana tylnych nadkoli) i "kolorowałem" na Brynowie. Warsztat gdzieś obok salonu Jaguara i bazy transportowej "poczty". Całkiem przyzwoicie wszystko zostało zrobione Mogę poszukać namiarów ....
A dobrego elektryka (od lat ten sam) mam w Sosnowcu ale nie wiem czy skorzystasz z "zagranicy"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mojego R111 "blachowałem" (wymiana tylnych nadkoli) i "kolorowałem" na Brynowie. Warsztat gdzieś obok salonu Jaguara i bazy transportowej "poczty". Całkiem przyzwoicie wszystko zostało zrobione Mogę poszukać namiarów ....
A dobrego elektryka (od lat ten sam) mam w Sosnowcu ale nie wiem czy skorzystasz z "zagranicy"
ktory ten elektryk? bo nie wiem czy mowimy o tym samym ktorego jednak nie polecam
Dzięki Panowie Aha, sprawa z elektryką na szczęście rozwiązana, mogę polecić tego fachmana - Wojciech Nowak, z ul. Kolejowej (w Kato ofkors - nie żebym miał jakieś uprzedzenia do "zagranicy"... hehe ), jeśli ktoś zechce namiary to PW.
Pozostaje nadal kwestia z lakiernikiem.. był ktoś może u Myśliwieckiego? (nie wiem czy linki można zamieszczać, ale - http://www.blacharstwo.slask.pl/ ) najtańszy nie jest, przyzwoicie jednak wygląda i w miare blisko mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum